19 Mayıs 2014 Pazartesi

Çikolatalı Toplar




Tadı ve görüntüsüyle bu harika lezzeti denemeye ne dersiniz? Az malzemeyle ve hayal gücünüzle harikalar yaratabilirsiniz.. :)

Malzemeler

1 paket hazır pasta keki (pandispanya)
1 paket krema (200 ml)
Süsleme şekerler
Plastik çubuklar

Hazırlanışı:

Öncelikle hazır kekimizi biraz elimizle parçaladıktan sonra rondodan geçiriyoruz.


Ve rondodan geçirdiğimiz keki bir kabın içerisine alıyoruz.


Rondodan geçirdiğimiz kekin içerisine kremayı döküyoruz.(Krema olarak Sek'i tercih etmenizi tavsiye ederim.Ben bulamadığım için pınar krema kullandım )


Kek ve kremayı katı bir kıvam elde edinceye kadar yoğurun.


Bu kıvama geldikten sonra 1 saat dolapta bekletiyoruz.Ve beklettikten sonra sert bir kıvama geldiğini fark edeceksiniz.Elinize küçük parçalar alıp,yuvarlayarak küçük toplar elde etme zamanı bundan sonrası tamamen hayal gücünüze kalmış 
:)

Küçük bir not: Çubukları batırmak için seçtiğiniz kabın içine beyaz köpük doldurduğunuzda dikkat etmeniz gereken kabınızın alt kısmının sert olması bulaşık süngeri koyabilir,onun üstüne köpükleri yerleştirebilirsiniz..



Vee benim çikolatalı leziz toplarım :)











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder